Частна профилирана гимназия Леонардо Да Винчи - гр. Добрич

Лятна академия "Леонардо"

Целта на академията е да се предостави възможност на децата да бъдат заедно със свои връстници по време на лятната ваканция, да общуват и се забавляват, както и да научават по интересен начин нови неща за природата и хората и науката. Програмата е отворена за всички деца от съответната възрастова група след предварителен разговор с родителите. Заниманията на академията стартираха на 1-ви юни и ще продължат до края на месец август. В тях са включени: природни експедиции, роботика и програмиране за деца, изящни изкуства, музика, театър, художествени и приложни занаяти, забавни математика и английски език, спортни игри и много изненади.

Ангажираността на децата е целодневна, а организацията на  дейностите и приемът на ученици става при строго спазване на всички хигиенни и противоепидемични мерки и само с писмена декларация за информираност и споделена отговорност от страна на родителите.

Повече информация за академията можете да намерите на страниците на училището във Фейсбук @leonardoschooldobrich и Интернет www.leonardo-dobrich.com.

 

 

Изтегляне на формуляр за записване - от тук.